PALM Steenhuffel

RODENBACH Roeselare

Kasteel & stoeterij Diepensteyn

Het omwalde Steenhuffelse gravenkasteel ligt in de vallei van de Molenbeek. De prachtige tuinen met de uitgestrekte vijvers maken van het kasteeldomein, gelegen in de Brabantse kouters, een oord van onthaasting.

Het kasteel herbergt op het gelijkvloers het trekpaardenmuseum, in de kelder wordt de geschiedenis van Diepensteyn en haar adellijke bewoners tentoongesteld. De stoeterij en koetsenhuis maken van deze locatie iets uniek !

Uw feest, diner, evenement, productpresentatie, zakelijk of privé kan gecombineerd worden met een brouwerijbezoek of een arrangement met Stoeterij Diepensteyn.

In de brouwerij bevindt zich een moderne conferenceroom met presentatiefaciliteiten.

Zes aan elkaar palende feestzalen werden aangepast voor zowel privé-feesten als bedrijfsevenementen tot 250 zitplaatsen. De keuken is gespecialiseerd in met bier bereide en begeleide gerechten.

Domein Diepensteyn is gelegen nabij de A12 op ongeveer 10 minuten van de Brusselse ring.

Meer info: www.kasteeldiepensteyn.be
Tel: +32(0)3 – 500 03 62
E-mail: info@kasteeldiepensteyn.be

D'oude bottelarij

D'Oude Bottelarij bevindt zich midden in Brouwerij PALM.
Naast een prachtige ontvangstruimte is er de perfect uitgeruste conferenceroom. Seminariemogelijkheid tot 60 personen en walking dinner tot 175 genodigden.

Eventueel kan u opteren voor een combinatie met een brouwerij- en stoeterijbezoek.

Meer info: www.jmcatering.be
Tel: +32(0)3 – 877 88 10
E-mail: info@jmcatering.be

't Brouwershuis & zaal DE HOORN

In de schaduw van Brouwerij PALM bevindt zich 't Brouwershuis , u kan er voor een snelle lunch terecht of er genieten van streekgerechten bereid en begeleid met de rasbieren van PALM Belgian Craft Brewers.

Een ruime open haard verwelkomt u in koudere maanden, terwijl een uitnodigend terras opgesteld staat in de zomermaanden.

Deze zaak kan op aanvraag geprivatiseerd worden.

Boven 't Brouwershuis bevindt zich feestzaal DE HOORN voorzien van een ruime open haard. Deze locatie kan 120 personen zittend en 200 genodigden staand ontvangen.

Meer info: www.hetbrouwershuis.be
Tel: +32(0)3 – 877 88 10
E-mail: klik hier

Deze foederzalen werden beschermd door de Vlaamse Gemeenschap

Ter Eeste: Uw feest of evenement in de foederzalen van RODENBACH

Ter Eeste is ondergebracht in de nog actieve brouwerij RODENBACH, een industriële locatie met een apart maar zeer warm karakter. De naam Ter Eeste verwijst naar de moutast die zich op de binnenplaats bevindt en een merkwaardig staaltje industriële archeologie is.

In Ter Eeste bieden wij u ook een creatieve en smaakvolle keuken van hoog niveau. Alle gerechten worden ter plaatse bereid onder het strenge oog van de chef.

Samen met u werken wij een all-in formule uit met respect voor uw wensen en het vooropgestelde budget. Op die manier kan u ook uw persoonlijke stempel op uw feest zetten.Feesten van 20 tot 750 personen.

Ter Eeste is makkelijk en snel te bereiken. Ruime parkeermogelijkheid is voorzien. Prachtige locatie voor fotoreportage bruidspaar!

De perfect uitgeruste conferenceroom biedt de mogelijkheid tot het organiseren van seminaries tot 300 personen.

Eventueel kan u opteren voor een combinatie met een brouwerijbezoek.

Ter Eeste
Spanjestraat 133 - 141
B-8800 Roeselare
België

Meer info: www.tereeste.be
Tel.: +32(0)51 – 24 28 36
Gsm.: +32(0)496 – 59 63 79
E-mail: klik hier

Zicht op de foederzalen einde 19de eeuw.

Brouwerij RODENBACH ontvangt u in een kader waar industriële archeologie en hedendaags design samengaan.

U wordt er ondergedompeld in een van ’s werelds meest unieke bierstijlen. U maakt er niet alleen kennis met het uitzonderlijke productieproces van RODENBACH!

Een bezoek aan de geklasseerde moutast en de kathedraal van RODENBACH foeders zullen u verrassen. Dat de familie Rodenbach even bijzonder was als het bier ontdekt u in het interactieve museum. Na het bezoek kan u genieten van een lekkere RODENBACH. In de RODENBACH-shop vindt u zeker een leuke herinnering.

Tel: +32 (0) 51.27.27.00
E-mail: nancy.verschaete@rodenbach.be

Lunch / Diner

Onze keukenbrigade creëerde een keuze aan menu’s waarin bier als ingrediënt of als begeleiding van de smakelijke gerechten een voorname rol spelen. De menu’s worden geserveerd, voor of na uw bezoek, in het bezoekerscentrum.

Reservering is mogelijk vanaf min. 20 personen – 1 menu per groep.

U vindt de menu’s wanneer u klikt op volgende link: menu's en reservatie.